piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

» Visu Latvijai! biedri sašutuši par viņu iekļaušanu Zatlera atbalstītāju mājaslapā

Partijas "Visu Latvijai!" biedru un atbalstītāju vārdus bez saskaņojuma izmanto Valda Zatlera atbalstam un jaunas partijas popularizēšanai.

Demokrātijas apstākļos katrs politiķis un politiskā organizācija ir tiesīga pulcēt savus atbalstītājus un piedalīties politikas procesā, savukārt, katra pilsoņa tiesības ir brīvi izvēlēties, kuru politisko spēku atbalstīt un aicināt to darīt citus. Diemžēl interneta lapā www.reformupartija.lv, kurā pausts atbalsts Valdim Zatleram jaunas partijas kontekstā, minēti neskaitāmu jauniešu vārdi un uzvārdi, kuri nekad nav pauduši atbalstu Valda Zatlera partijai.

Savus vārdus Zatlera partijas atbalstītāju sarakstā atradām pavisam nejauši, tāpēc ar visu atbildības sajūtu vēlamies paziņot, ka neatbalstām un nekad neesam atbalstījuši Valda Zatlera partijas veidošanu. Uzskatām, ka Valsts prezidenta amata dotās atpazīstamības un ietekmes izmantošana partejiskos nolūkos nav atbalstāma, vēl jo vairāk ņemot vērā, ka Valdis Zatlers pieļāvis atrašanos vienā valdībā ar Saskaņas centru, ko uzskatām par Latvijas valstij bīstamu un kaitniecisku nostāju.

Draugiem.lv lapā, kura šobrīd nosaukta kā "Jaunās atmodas platforma", kāda ar "Visu Latvijai!" nesaistīta persona sākotnēji pulcēja cilvēkus, kuri izteica atbalstu latviešu valodai kā vienīgajai mācību valodai skolās, līdz parakstu vākšanas noslēgumam pulcējot vairāk nekā 8 tūkstošus atbalstītāju, no kuriem lielākā daļa visticamāk atbalsta "Visu Latvijai!" - vienīgo partiju, kas izteica atbalstu šai parakstu vākšanai. Tagad visi šīs lapas atbalstītāji, kuru vidū ir arī "Visu Latvijai!" valdes locekļi un citas partijas amatpersonas, bez viņu ziņas tiek pasniegti kā Zatlera partijas atbalstītāji un veidotāji.

Atbalstām nacionālo spēku centienus un ticam partijai "Visu Latvijai!" kā latviskas Latvijas aizstāvjiem, bet kategoriski norobežojamies no mēģinājumiem mūsu vārdu izmantot kādas jaunas partijas slavināšanai, kurā pagaidām neredzam ne mazākās nacionālās politikas iezīmes.

Ar cieņu -

Jānis Iesalnieks
Dace Kalniņa
Jānis Zalaks
Elvijs Jankausks
Jadviga Neilande
Ieva Dombrava
Jānis Katinskis
Matīss Gricmanis
Arnis Neretnieks
Juris Kabanovs
Ģirts Lapiņš
Jānis Tečis
Raivis Blumfelds
Sanita Dika - Bokmeldere
Hārdijs Parādnieks
Andra Kaupe
Juris Bušs
Ainis Sproģis
Marta Kalniņa
Anna Grāvīte - Taukule
Ilmārs Geiba
Aija Iesalniece
Mārtiņš Krusts
Baiba Ērmane
Jānis Ratkevičs
Dairis Kuciks
Jānis Eglīts
Irīna Tumaša
Edgars Vecels
Elita Dombrava
Arnis Žikars
Jurģis Marcinkevičs
Toms Žeikars
Mārtiņš Veide
Anete Kancāne
Baiba Laure
Rihards Cars
Māra Vīķe
Jānis Karāns
Mārtiņš Vaicekauskis
Pēteris Bahurs
Ieva Apsalone
Aigars Baumanis
Andis Roze
Jānis Mackus

Papildināts: pēc mūsu iebildumiem cilvēku saraksts, no kuriem lielākā daļa nebija devuši savu piekrišanu pieskaitīšanai pie "Reformu partijas atbalstītājiem", ir izņemts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru