trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

» Paziņojums: Kopējam dod priekšroku pār individuālo!

Plašas diskusijas izraisījis mans ieraksts mikroblogošanas vietnē Twitter, kurā norādīju uz tiem cēloņiem, kas, manuprāt, kalpoja par labvēlīgu augsni šaušalīgajai traģēdijai Norvēģijā. Lai arī dažādi eksperti gan Norvēģijā, gan Eiropā un citur šobrīd izsaka līdzīgus secinājumus, proti, ka traģēdiju cita starpā veicināja arī kļūdainā multikulturālisma politika, es apzinos, ka no manis nebija pareizi meklēt traģēdijas cēloņus tik ātri pēc pašas traģēdijas. Nacionālās apvienības politiskie konkurenti to nekavējās izmantot, demagoģiski sagrozot manis teikto, kā rezultātā ir nodarīts kaitējums partijas tēlam. Tā bija mana kļūda.

Nacionālā apvienība ir vienīgais Saeimā pārstāvētais politiskais spēks, kas nākamajā Saeimā nedomā veidot kopīgu valdību ar Kremļa interesēs kalpojošo Saskaņas centru. No manas puses būtu bezatbildīgi pakļaut riskam Nacionālās apvienības panākumus vēlēšanās. Nevienam Latvijas patriotam nedrīkst būt lieks iemesls nenobalsot par Nacionālo apvienību, jo, lai cik tas skarbi arī neizklausītos, realitāte ir tāda, ka tikai balss par Nacionālo apvienību var novērst Latvijas nonākšanu Krievijas ietekmes sfērā.

Viens no desmit Raivja Dzintara formulētajiem Ceturtās atmodas likumiem skan – Kopējam dod priekšroku pār individuālo! Ievērojot minēto, uzņemos politisku atbildību par savu kļūdu un paziņoju, ka atsakos no kandidēšanas gaidāmajās ārkārtas Saeimas vēlēšanās, kā arī līdz nākamajam Nacionālās apvienības kongresam nolieku savas partijas valdes locekļa pilnvaras. Vienlaikus darīšu visu no manis atkarīgo, lai Nacionālā apvienība pēc iespējas veiksmīgāk startētu Saeimas vēlēšanās un latviešos austu cerība par tuvošanos latviskas Latvijas mērķim.

Jānis Iesalnieks
Latvijas patriots

Precīzu manu viedokli par traģēdiju Norvēģijā var lasīt manā paziņojumā: „Oslo šāvējam” nevar būt attaisnojuma

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru