ceturtdiena, 2003. gada 13. novembris

» Atvērta jaunā Apvienības „Visu Latvijai!” mājas lapa

Ilgu laiku latviešu patriotiskās Apvienības "Visu Latvijai!" mājas lapa bez maksas stāvēja uz Latvians.lv servera, par ko, neskatoties uz tagadējiem strīdiem, jāsaka milzīgs paldies Latvians.lv veidotājam Aigaram, jo viņš ne tikai deva vietu bez maksas, bet sākumā arī apkalpoja Visu Latvijai mājas lapu.

Visu Latvijai valde apzinās, ka internets mūsdienās ir ļoti nozīmīgs masu informācijas līdzeklis, it sevišķi jauniešu vidū, kuri ir galvenā Visu Latvijai mērķauditorija. Tāpēc kopš 2003. gada 13. novembra ir atvērta jaunā Apvienības "Visu Latvijai!" mājas lapa zem nosaukuma www.visulatvijai.lv, kuru programmēja viens no mūsējiem - Edgars Šulcs, par ko viņam liels paldies!

Un tā - visi interesenti esiet mīļi aicināti apmeklēt mūsu jauno mājas lapu, lai uzzinātu, kas tā Visu Latvijai īsti ir, kādi ir mūsu mērķi, kā izpaužas mūsu darbība, kā iesaistīties mūsu apvienībā, palasītu interesantus rakstus, intervijas, kā arī komentētu tos! Pagaidām mājas lapa vēl ir nepilnīga, ir šādas tādas tehniskas kļūdiņas, taču ar laiku tās tiks novērstas, ar laiku tajā arī parādīsies jaunas sadaļas un pilnīgāka informācija.

Jānis Iesalnieks, Apvienības "Visu Latvijai!" mājas lapas redaktors

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru