svētdiena, 2009. gada 13. septembris

» Zemessargs.lv – aktīvākais latviešu nacionālistu diskusiju forums


2008. gada septembra sākumā dienasgaismu ieraudzīja latviešu nacionālistu interneta diskusiju forums Zemessargs.lv Gada laikā forums ir kļuvis par aktīvāko latviešu nacionālistu interneta diskusiju vietni, kurā par dažādiem ar nacionālismu, vēsturi, politiku, vērtībām, kultūru un militārismu saistītiem jautājumiem diskutē gan nacionāli noskaņotie latvieši, gan arī nacionālisma oponenti, kopā veidojot intelektuālu un argumentiem bagātu diskusiju telpu. Zemessargs.lv Forums var lepoties ar to, ka tajā savs lietotāja profils ir turpat vai visiem interneta telpā aktīvajiem latviešu nacionālo organizāciju līderiem, daži no kuriem arī aktīvi piedalās foruma diskusijās.

Daudzu citu interneta diskusiju forumu vidū Zemessargs.lv Forums izceļas ar augsto diskusiju kultūru un intelektuālismu. Te Jūs gandrīz nesastapsiet čatveida tīņu „diskusijas” (kādas mēdz veidoties lielā daļā interneta diskusiju forumu), toties pamatīgi izvērstus un argumentētus komentārus gan sastapsiet bieži. Arī nacionālismam pretēju viedokļu paudējiem netiek likti šķēršļi, ja vien attiecīgais viedoklis ir pasniegts argumentēti un korekti.

Gada laikā kopš Zemessargs.lv Forums uzsāka savu darbu tajā ir ievietoti 18 tūkstoši komentāru vairāk nekā tūkstotī atsevišķu diskusiju tematu. Diskusiju aktivitāte ir bijusi ar plūdiem un atplūdiem (lielā mērā korelējoties ar viļņveidīgajām politiskajām aktivitātēm valstī), taču vidēji tā ir bijusi aptuveni 1000 līdz 1200 jaunu komentāru līmenī ik mēnesi. Šobrīd forumā savs lietotāja profils ir vairāk nekā 700 cilvēkiem, no kuriem 74 ir ievietojuši vismaz 20 komentārus, bet 13 pat vairāk nekā 400 komentārus.

Uz tikšanos Zemessargs.lv Foruma diskusijās! Jauniem lietotājiem reģistrēties ir iespējams ŠEIT

Jānis Iesalnieks, Zemessargs.lv Foruma veidotājs

P.S. Tiem, kam nav laika ikdienā sekot līdzi visām Zemessargs.lv Foruma diskusijām, ir iespējams par svarīgākajām diskusijām uzzināt foruma Twitter un Draugiem.lv miniblogos:

- twitter.com/Zemessargs_lv

- draugiem.lv/zemessargs.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru